De ce sa alegeti cazarea in regim hotelier ?

In ultimii ani, cazarea in regim hotelier a luat amploare in toata tara, captand din ce in ce mai multi turisti care prefera o cazare particulara mai ieftina si dispunand de conditii mult superioare celor de la hoteluri. Daca vorbim de capitala, oferta de apartamente si garsoniere in regim hotelier este intotdeauna o varianta mai accesibila de cazare in raport cu oferta de hoteluri si chiar pensiuni, iar aceasta  se adreseaza atat oamenilor de afaceri cat si turistilor. Avand in spate peste un deceniu de experienta, compania Next Accommodation este una dintre primele companii ce au gazduit in centrul Bucurestiului persoane din toata lumea in regim hotelier, aceasta fiind o modalitate de cazare la indemana oricarui.

 

Fie ca va aflati in cautarea unei singure nopti de cazare sau sunteti in cautarea unui sejur de cateva zile, Next Accommodation este varianta ideala de cazare in capitala Romaniei. Calitatea cazarii in regim hotelier intrece cu mult o simpla camera de hotel. Linistea, intimitatea si libertatea de miscare sunt doar cateva dintre calitatile acestor locuinte. De toate aceste avantaje va puteti bucura daca alegeti oferta de cazare in apartamentele cu doua camere pe care compania din Bucuresti v-o pune la dispozitie.

 

In aceasta categorie de cazare se regasesc 9 apartamente de lux (Apartament Unirii, Apartament Regina, Apartament Milano, Apartament Lux, Apartament Bella, Apartament Vacaresti, Apartament Next, Apartamentul Guvern, Apartament Horoscop) care va asteapta sa le ocupati si sa va bucurati de toate utilitatile si serviciile lor. Unul dintre marile avantajele de care veti beneficia daca veti inchirieria astfel de spatii in regim hotelier este pretul atractiv. In raport cu pretul mediu al unei camere de hotel din Bucuresti (in jurul a 80 de euro pe zi), la Next-accommodation.ro veti gasi locuinte generoase si primitoare, modern mobilate, situate chiar în inima orasului, la preturi injumatatite.

 

Apartamentele cu doua camere oferite de Next Accommodation se remarca prin absolut tot ceea ce si-ar putea dori o persoana: pozitionare ideala, foarte aproape de puncte culturale, zone verzi, spatii comerciale, precum si un foarte bun acces la retelele de transport din oras (metrou, tramvai, autobuze). Pentru ca timpul si confortul sunt importante pentru oricare dintre dumneavoastra, in apartamentele inchiriate in regim hotelier veti gasi mereu tot ceea ce va trebuie. Mai mult, pe langa spatiile moderne, aranjate cu gust si confort desavarsit, apartamentele companiei din Bucuresti va ofera libertatea de a nu fi deranjati sau de a depinde de receptie asa cum se poate intampla in cazul hotelurilor obisnuite.

 

Ce are in plus regimul hotelier Next Accommodation fata de un hotel obisnuit ?

 

Confidentialitate si intimitate: fata de un hotel intr-un apartament sau garsoniera, in regim hotelier va puteti bucura de intimitate si independenta la fel ca si acasa.

 

Pozitionare excelenta: toate apartamentele sunt localizate in centrul Bucurestiului, aproape de restaurante, magazine, banci si mijloace de transport spre deosebire de multe hoteluri care se afla la mare distanta de centru.

 

Cazare  ieftina: oferta de cazare in regim hotelier este cu pana la 50% mai ieftina fata de pretul unei camere de hotel, cand vine vorba de camera unui hotel de 4,5 stele este mult mai greu de estimat diferenta de pret.

 

Mai mult spatiu: apartamentele in regim hotelier va ofera mult mai mult spatiu, garsonierele ajung pana la 45mp si apartamentele de 2-3 camere pana la 80 mp, spre deosebire de hotel care dispune de o simpla camera cu baie.

 

Self-catering: apartamentele au bucatarii complet echipate pentru a va putea pregati in orice moment meniul dorit, astfel incat sederea dumneavoastra sa fie cat mai agreabila.

 

In cazul in care considerati ca apartamentele in regim hotelier sunt solutia optima pentru dumneavoastra, firma din capitala va asteapta! Puteti lua legatura de oriunde si oricand cu personalul firmei pentru mai multe detalii!

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply