Cazare de lux accesibila, in centrul Bucurestiului

Ai nevoie de cazare de scurta sau lunga durata in Bucuresti si vrei sa beneficiezi de confort crescut la preturi avantajoase? Acum poti avea aceste lucruri utilizand ofertele puse la dispozitia dumneavoastra de compania Next Accommodation. Firma ofera cazare in regim hotelier in centrul capitalei in apartamente de 2 camere; apartamentele ofera confort ridicat si lux, fiecare camera fiind mobilata modern si accesorizata pentru a indeplini toate cererile clientilor, indiferent de exigente sau preferinte.

Indiferent de motivul pentru care vizitati Bucurestiul, sau de durata pentru care aveti nevoie de cazare, Next Accommodation vine in ajutorul dumneavoastra cu oferte greu de refuzat. Apartamentele oferite se afla in zona Piata Unirii, la maxim 5 minute de mers pe jos pana la centrul comercial cel mai populat din capitala. Datorita confortului oferit aceste apartamente pot fi inchiriate pentru vizite de afaceri, pentru cazarea partenerilor dumneavoastra, a delegatilor sau pentru un sejur relaxant alaturi de cei dragi. Astfel, serviciile de inchiriere apartamente de 2 camere in regim hotelier sunt disponibile atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice.

 

Preturile unui astfel de apartament situat in zona cea mai importanta din Bucuresti variaza intre 40, sau 50€ pe noapte, in functie de perioada aleasa sau in functie de numarul de nopti pentru care doriti sa inchiriati apartamentul de 2 camere. Dupa cum am precizat, fiecare apartament este mobilat modern, dispune de baie proprie dotata cu toate accesorile necesare, contine un dormitor confortabil, un living spatios si o bucatarie complet utilata. In tarifele de inchiriere sunt incluse si alte servicii suplimentare precum Internet wireless, cablu TV, dar si servicii de cleaning (curatenie zilnica apartament).

 

Fiind situate in zona centrala, apratamentele oferite in regim hotelier pot oferi acces catre cele mai importante puncte de interes din Bucuresti. Mai mult, aveti acces rapid la o gama diversificata de magazine de haina, centre de distractie, restaurante, fast-food-uri si asa mai departe. In afara apartamentelor de 2 camere, compania Next Accommodation mai ofera cazare in regim de lux in apartamente de 4 camere, de 3 camere sau in cadrul unor garsoniere in care confortul este la el acasa.

 

In cazul in care doriti sa faceti o rezervare va recomandam accesarea site-ului oficial Next Accommodation. Fiecare unitate ce ofera cazare in regim hotelier este afisata pe site-ul mentionat, unde puteti vizualiza poze reprezentative cu fiecare apartament dar si descrieri amanuntie a dotarilor camerelor ce compun aceste apartamente. Pe aceeasi pagina web puteti vizualiza si lista preturilor detaliata pe zile sau pe perioade ale lunii. Puteti rezerva un apartament atat prin utlizarea datelor de contact online cat si prin contactarea directa a reprezentantiilor companiei mentionate (datele de contact va sunt oferite in finalul acestui articol).

 

Nu uitati, Next Accommodation ofera cazare in regim hotelier in garsoniere, sau apartamente de 2, 3 sau 4 camere de lux, la preturi avantajoase. Toate unitatile de cazare sunt localizate in zona Piata Unirii, la maxim 5 minute de mers pe jos pana in centrul Bucurestiului de unde aveti acces rapid la toate zonele de interes din capitala.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply