Cauti cazare in regim hotelier in Bucuresti? Next Accommodation iti ofera apartamente cu 3 camere!

Visul multor romani este sa ajunga in capitala ; Bucurestiul este cunoscut ca fiind un oras activ, un oras incarcat cu istorie si cu elemente arhitecturale deosebite, dar si un oras care iti ofera o multitudine de posibilitati. Bucurestiul este pur si simplu orasul in care plictiseala nu isi are loc: in capitala, mereu vei gasi ceva de facut, fie ca te aflii aici in vacanta sau intr-o calatorie de afaceri.

Indiferent de scopul vizitei tale in Bucuresti, vei avea nevoie de un loc in care sa te cazezi. In cazul in care doresti sa te cazezi impreuna cu prietenii sau cu colegii de la munca intr-un loc linistit, iti recomandam alegerea cazarii intr-un apartament in regim hotelier. Apartamentele cu 3 camere puse la dispozitie de catre firma Next Accommodation sunt solutia perfecta fie ca doresti sa te relaxezi, fie ca doresti un mediu potrivit in care sa te pregatesti pentru intalnirile de afaceri!

Next Accommodation le ofera clientilor sai posibilitatea de a se caza intr-unul dintre cele 6 apartamente cu 3 camere disponibile, aflate in zone diferite ale centrului orasului insa dispunand de aceleasi standarde in privita confortului:

Apartament Natuzzi

Acest apartament este situat pe Bd.Unirii, in apropierea Tribunalului nou. Piata Unirii este una dintre cele mai cunoscute si apreciate zone ale capitalei, iar tu te vei putea bucura de aceasta priveliste deosebita in fiecare zi! Apartamentul este amenajat intr-o maniera simpla, dar moderna, dispunand de toate dotarile necesare si nu numai: aparate electrocasnice, mobilier modern si confortabil, cadra cu hidromasaj etc.

Apartament Classy

La fel ca si apartamentul Natuzzi, apartamentul Classy este situat tot in zona Piata Unirii, chiar in centrul acesteia. Punctul forte al acestui apartament este localizarea, acesta aflandu-se in proximitatea unei multitudini de puncte de interes, cum ar fi: restaurantul Narghilea, pub-ul The Harp, Centrul Vechi, Mall-ul Unirea Shopping Center etc.

Apartament Parlament

Dupa cum ti-ai dat seama probabil din denumirea apartamentului, acesta este situat pe Bd. Unirii, chiar langa Palatul Parlamentului. Avantajul redat de locatia apartamentului este securitatea de top, asigurata in scopul protejarii institutiilor aflate in apropiere : Parchetul, Parlamentul etc.

Apartament Iris

Apartamentul este situat pe Bd. Corneliu Coposu, fiind destinat in special persoanelor ce apreciaza o mancare buna. Vei avea o multitudine de posibilitati in momentul in care doresti sa iei masa, deoarece apartamentul se afla langa restaurante ca McDonalds, KFC, Hanul lui Maniuc, insa te poti bucura si de desert vizitand cofetariile Agapitos, Ana sau Tip-Top.

Apartament Zepter

La fel ca si celelalte aprtamente, apartamentul Zepter dispune de o gama vasta de dotari, dar si de o adresa avantajoasa: fiind situate pe Bd. Unirii, vei fi aproape de majoritatea institutiilor importante(banci, centre de afaceri etc.) apartamentul este ideal pentru persoanele ce se afla in capitala in scopuri profesionale.

Apartament Victoriei

Fiind situat pe calea Victoriei, apartamentul este ideal pentru cei ce au venit in Bucuresti cu scopul de a petrece. Apartamentul se afla in apropierea centrului vietii de noapte al Bucurestiului; iti vei putea petrece timpul in cluburi, restaurante, cazinouri.

Alege cazarea in apartamente cu 3 camere in regim hotelier, pentru a te bucura de confort, stil si proximitatea fata de zonele importante ale capitalei! Pentru a obtine mai multe informatii, te invitam sa accesezi platforma web a companiei sau sa ne contactezi, utilizad informatiile de mai jos:

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply