9 apartamente de top de la NEXT ACCOMMODATION

Afacerile te preseaza, iar cum Bucurestiul este buricul targului si la acest capitol, te vezi nevoit sa iei drumul capitalei? Chiar daca nu putem compara Bucurestiul nostru cu marile capitale europene, turistii straini sunt foarte atrasi de plaiurile mioritice. In plus, pe langa turisti, capitala Romaniei a fost invadata chiar si de catre investitori straini, astfel incat acest oras este acum punctul cel mai fierbinte al tarii. Aici se invart cele mai prospere afaceri, cele mai mari salarii, dar si cele mai mari chirii.

Si pentru ca tu esti nevoit sa vii in capitala, trimis in delegatie de catre firma la care lucrezi, pentru o perioada mai lunga de timp, trebuie sa gasesti si un hotel, ceva, unde sa te cazezi. Cum preturile hotelurilor sunt deosebit de scumpe, esti in cautarea unei alte optiuni de cazare, cu mult mai convenabila.

Din fericire, in Bucuresti gasesti si cazare in garsoniere sau in apartamente, in regim hotelier, cu preturi incepand de la 30 de euro pe noapte. Suna tentant, nu-i asa?

NEXT ACCOMMODATION, apartamente ieftine in regim hotelier in Bucuresti

De ce sa nu profiti de un pret cu mult redus fata de ofertele unui hotel, cand poti sa ai parte de aceleasi servicii calitative, insa pe bani mai putini? NEXT ACCOMMODATION, cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, este una dintre primele companii din Bucuresti care a pus la punct servicii excelente in regim hotelier, atat pentru romani, cat si pentru turistii de pretutindeni.

Unde vei fi cazat? In garsoniere sau apartamente de 2, 3 sau 4 camere, exact in mijlocul Bucurestiului. Serviciile sunt de 4 sau 5 stele, iar locatia deosebita, in zona centrala a metropolei, iti permite participarea activa la viata acesteia sau la afaceri profitabile.

In ceea ce priveste apartamentele cu 2 camere in regim hotelier, NEXT ACCOMMODATION iti pune la dispozitie 9 apartamente dintre care poti alege in functie de preferinte:

1.      Apartamentul Unirii. Acest apartament se gaseste in Piata Unirii, una dintre cele mai iubite zone ale capitalei. Important este faptul ca de aici ajungi cu usurinta in multe zone ale capitalei, deci acest apartament strategic amplasat este ideal pentru afacerile pe care le ai de desfasurat in zona.

2.      Apartamentul Regina. Un apartament situat la 50 de metri de Piata Unirii, reprezinta o cazare selecta pentru o persoana care doreste liniste.

3.      Apartamentul Milano. Este situat tot in piata Unirii, exact deasupra Hotelului Horoscop. Deosebit de elegant si frumos amenajat, acest aparatment iti va oferi o sedere cat mai placuta in capitala.

4.      Apartament Lux. Este situat pe strada Bibescu Voda din Piata Unirii si reprezinta apartamentul ideal pentru o persoana pretentioasa.

5.      Apartament Bella. Acest aparatment mobilat modern si tineresc are vedere catre Piata Unirii si se afla foarte aproape de Unirea Shopping Center. Daca ai treaba in zona, apartamentul este exact ceea ce cautai.

6.      Apartament Vacaresti. Se invecineaza cu Parcul Tineretului, Palatul Copiilor si Sala Polivalenta. Daca locatia iti surade, fa o rezervare rapida!

7.      Apartament Next. Este localizat pe Bulevardul Unirii si este recomandat persoanelor pretentioase si exclusiviste.

8.      Apartament Guvern. Il gasesti in Piata Victoriei, chiar vis-à-vis de cladirea Guvernului.

9.      Apartament Horoscop. Este situat deasupra Hotelului cu acelasi nume, din Piata Unirii. De aici ai acces rapid la toate mijloacele de transport, deci nu trebuie sa-ti faci griji din acest punct de vedere.

Toate apartamentele cu 2 camere in regim hotelier oferite de catre NEXT ACCOMMODATION sunt alcatuite dintr-un dormitor cu pat dublu si o sufragerie unde se gaseste si o canapea extensibila, astfel incat aici pot fi cazate 1-4 persoane.

Apartamentele au baie si bucatarie, toate mobilate si accesorizate asa cum trebuie. Televizor, internet, cada cu hidromasaj, toaster sau flori, nimic nu lipseste acestor apartamente. In plus, o data la 3 zile se face si menajul, iar cu cat stai mai mult, cu atat scade si pretul chiriei.

Pentru rezervari, ia legatura cu NEXT ACCOMMODATION, fie online, fie telefonic!

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply